Pure Verlichting; een zoete en evenwichtige drank voor de zomer

De naam zegt het al; De Pure Verlichting kruidenmix. Deze magische zomerdrank zal je geest en lichaam openen door zijn kalmerende ingrediënten. Perfect om jezelf ‘s middags mee in de watten te leggen.

De kruidenmelange, Pu-Erh thee wordt gecombineerd met chrysant, rode dadels, honing en osmanthus. Pu-Erh-thee is een van de beroemdste theesoorten in China, gemaakt van grote bladeren uit de provincie Yunnan, beroemd om zijn hulp bij de spijsvertering. De rode dadels en honing die de mix aanvullen, voegen zoetheid toe en versterken deze spijsverteringseigenschappen. Bovendien vullen de chrysant en osmanthus de aardse smaak van Pu-Erh aan, verkoelen ze de interne gezondheid en geven ze een bloemige geur. Vandaar de perfect uitgebalanceerde zomerdrank.