Fields of Life; de smaak van de natuur

De thee blend die jou een frisse bries geeft

Deze kruidenmelange laat je de echte smaak van de natuur ervaren. Wil je het gevoel hebben dat je door een groen veld loopt, genietend van een frisse bries, om je geest rust te geven en je lichaam een energieboost? Fields of life is jouw kopje thee. 

Deze blend is gebaseerd op groene thee, die algemeen bekend staat als veelzijdige bodybooster. Het is een soort thee die regelmatig wordt gebruikt om vetverlies te stimuleren, de hersenfunctie te verbeteren en de kans op kanker en hartaandoeningen te verkleinen. En – niet onbelangrijk – het smaakt natuurlijk goed. Toegevoegde aromaten zoals geroosterde bruine rijst, citroengras en bamboebladeren geven de thee een heerlijk frisse en nootachtige smaak. Het is de perfecte thee om ’s middags te drinken, omdat het je energie herstelt na een dag hard werken.