Chrysant bliss: een kopje romige voordelen.

Thee die je verkoudheid tegen gaat

Chrystant bliss is een kruidig mengsel met als hoofdingrediënt, zoals de naam zegt, chrystant. Een bloem die al meer dan 2500 jaar in China wordt gebruikt en zijn plaats binnen de traditionele Chinese geneeskunde heeft veroverd vanwege zijn gezondheidsvoordelen en vele variëteiten. Geniet van de smaak en extraatjes in onze speciaal gemaakte kruidenmelange.

 

Onze chrystant bliss is een combinatie van melkachtige oolong thee, citroengras, sinaasappelschil en natuurlijk chrysant. De theebladeren worden tijdens de productie op een zacht stoombad van melk en water geplaatst. Zo ontstaat de romigheid van de thee. De drank is heerlijk en stimuleert ons lichaam, omdat de combinatie van de twee soorten thee (chrysant en oolongthee) de keel verzacht en de longen hydrateert. Bovendien zullen de citroengras en de sinaasappelschil je energieniveau reguleren en je lever zuiveren. Geniet vooral tijdens de herfst- en wintermaanden van deze zomer-in-een-cup om verkoudheid en griep tegen te gaan. 

Hoe te maken: 

350 ml water, 90 graden heet

3 minuten laten trekken en dan zeven