Wat is zo bijzonder in Changsha?

Changsha, een van de meest bezochte steden in China, verwelkomde in 2020 bijna 0,7 miljard mensen. De meeste van deze reizigers kwamen naar Changsha voor het lokale en heerlijke eten, maar misschien ook vanwege de Modern China Tea Shop. Exclusief in Changsha, de beste combinatie van traditionele en moderne thee.

Modern China Tea Shop

Modern China Tea Shop is een exclusieve boetiek in Changsha, opgericht in 2013. Begin april opende een pop-up store haar deuren in Shenzhen, Wenzhou. Ongetwijfeld zal deze winkel een hit worden. Benieuwd waar het zit? Volg gewoon de rij, die wel twee kilometer lang kan zijn. Heb wel geduld, op piekuren zijn klanten zelfs bereid om meer dan acht uur te wachten om de trotse eigenaar van deze thee te worden. Wat is er dan zo bijzonder aan de thee die geserveerd wordt?

Klodder slagroom

Niet erg gek, maar de Modern China Tea Shop biedt alleen thee-georiënteerde drankjes. Een groot aantal verschillende theemerken worden in de winkels geserveerd. De basis van dit drankje is vrij eenvoudig, vers gezette thee. Het verborgen ingrediënt? Heel simpel, de blaadjes van de thee. De kwaliteit van de thee is erg belangrijk voor de perfecte combinatie. “Tea with Cream” is een van de kenmerkende theeën van de Modern China Tea Shop. Een combinatie van verschillende theesoorten, slagroom en met een topping van vers gebakken walnoten, zijn de goude combi van dit drankje.

“Try, Sip and Stir”

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor de Modern China Tea Shop. Om elke klant de beste thee te bieden, en te garanderen, heeft de Modern China Tea Shop de drinkmethode “Try, Sip and Stir” geïmplementeerd.

Probeer, proef en beslis, geen match? Geld terug, en een nieuwe kop thee.

Is het je eerste bezoek aan de Modern China Tea Shop? Probeer eens de Orchid Latte – Ceylon zwarte thee, verse Anchor cream, gegarneerd met pecannoten. Elke klant houdt van deze thee vanwege de lichte bitterheid van de zwarte thee, gecombineerd met de zoetheid van de zachte room en knapperige nootjes, voor de bite.

Ontwerp is alles

Modern China Tea Shop streeft naar een diepere verbinding tussen de Chinese traditionele cultuur en hun klanten, wat tot uiting zal komen in het ontwerp van het productpakket en promotieposters. De inspiratiebron voor de beker zijn beroemde oude schilderijen zoals Night Revels van Han Xizai en Auspicious Cranes.

Beste kwaliteit, klantgerichtheid en een goede prijs, maakt Modern China Tea Shop bijzonder. Maar is het voldoende om het bedrijf uit te breiden? Time will tell.