Wat is het geheim van HEYTEA? – DEEL 2

Het meest thee-liefhebbende land, we weten allemaal dat we het over China hebben. Deze diepgewortelde liefde voor thee is een nieuwe generatie gepasseerd. In de westerse cultuur wordt thee als drankje beschouwd, maar in China is het nog steeds iets bijzonders. Dus, wat is het geheim achter het succes van HEYTEA?

Naar jouw smaak

Elke HEYTEA-winkel behandelt dagelijks een zeer groot aantal bestellingen, een lange rij is niets nieuws. De brede selectie van HEYTEA-producten is verbluffend. Van de topping, de soort thee, de mate van zoetheid tot de extra smaken, klanten kunnen hun bestelling naar hun smaak laten maken.

Het bekendste drankje is de Original Cheese Tea. De melkachtige, zoute smaak van kaas en de zoetheid van de thee, is de beste manier om kennis te maken met HEYTEA.

Een ander uitgesproken product van HEYTEA is Fresh Fruit Tea. De ingenieuze combinatie van de zoetheid van verschillende soorten fruit en thee, zorgt voor een lichtere en gezondere keuze.

De Seasonal Limited Tea-serie is het meest gewilde product van klanten. Elk seizoen ontwikkelt HEYTEA een product, gebaseerd op het seizoensfruit, om de klant te verrassen. Elk jaar, op de lanceeringsdatum, is de wachtrij voor elke winkel zelfs dubbel zo lang.

De juiste merken

Een andere reden waarom HEYTEA zo populair is onder de jonge generatie, is dat zij samenwerkingen aangaat met merken uit verschillende vakgebieden. HEYTEA is goed in het bedenken van diverse concepten met bijvoorbeeld de mode-industrie en zelfs met diverse muziekmerken.

White Rabbit Candy – Bijna iedereen is bekend met White Rabbit Candy, een gedeelde herinnering van de jaren 90-generatie. Het speciaal ontworpen drankje met de smaak van White Rabbit-snoep is een mooie, lekkere en tastbare herinnering.

WONDERLAB – Een populair maaltijd vervangend merk onder de jeugd, is WONDERLAB. Omdat het concept van fit blijven en gezond blijven steeds populairder wordt, werkte HEYTEA samen met WONDERLAB om het imago van gezond en voedzaam eten te promoten.

De sleutel tot succes is vrij eenvoudig, doen. HEYTEA vertrouwt op fascinerende combinaties en is niet bang om het te proberen. We zijn dan ook benieuwd naar de volgende zet van HEYTEA.