Wat is het geheim van HEYTEA? – DEEL 1

De meest thee-liefhebbende land, we weten allemaal dat we het over China hebben. Deze diepgewortelde liefde voor thee is een nieuwe generatie gepasseerd. In de westerse cultuur wordt thee als drankje beschouwd, maar in China is het nog steeds iets bijzonders. Dus, wat is het geheim achter het succes van HEYTEA?

Een kleine stad

HEYTEA, opgericht in 2012 onder de naam Royal Tea in een winkel van slechts 20m2, is het bekendste merk in China. Het is lastig voor te stellen dat zij begonnen in een klein stadje in de provincie Guangdong, terwijl zij nu door heel China vertegenwoordigd worden. Door de jaren heen zijn er veel veranderingen doorgevoerd, de naam, het concept en naast het aantal winkels, ook de vierkante meters.

Fascinerende combinatie

De beroemdste zet was de fascinerende combinatie van thee en kaas. De unieke uitvinding van “kaas topping” won de harten van klanten. Bovendien koos HEYTEA ervoor om verse, hele, theebladeren te gebruiken in plaats van gebroken bladen. Daarnaast wordt elke bestelling, vers gezet. De kosten zijn misschien hoger, maar bevordelijk voor de smaak. In de loop der jaren is de thee-industrie overgestapt op dit concept. De kern van een goede thee? Suprême, rauwe producten. We kunnen stellen dat HEYTEA de standaard van de thee-industrie heeft gezet.

Uitstekend ontwerp

Elke winkel van HEYTEA heeft een ander concept. Elke winkel combineert lokale cultuur en regionale kenmerken. Daarnaast bevindt elke winkel zich op een opvallende locatie om klanten aan te trekken. HEYTEA biedt een comfortabele en verfrissende omgeving voor de klanten om van hun thee te genieten. Door de opvallende en unike design van de winkel, delen klanten graag foto’s op social media.

HEYTEA Shenzhen Uniwalk Store – met het thema “Zen” – is een winkel met rust en eenvoud. De hele kamer past de kleur van wit en sandelhout toe. De groene planten in het midden van de winkel, moeten leven en sfeer toevoegen aan de omgeving. Een omgeving om voor de klant even de kalmte op te zoeken.

HEYTEA Pink – de kleur van fantasie – is rijk met de kleur roze. De kleur is lieflijk roze, met de essentie om een sfeer van mededogen en liefde te creëren.

Kortom, de populariteit en het succes van HEYTEA zijn niet alleen afhankelijk van uitstekende promotiestrategieën, maar ook van de constante superieure kwaliteit van hun producten. Het is dus niet gek voor te stellen dat ze marktleider zijn, dankzij enkele gekke, maar inspirerende acties en combinaties. Is het al tijd voor de kaas thee?