Sultry Twilight

Een kruidenthee; warm, rokerig en voedend

Op zoek naar een speciale kruidenmix die warm en rokerig is? Zoek niet verder. Onze Sultry Twilight heeft de oplossing. De hoofdingrediënten die de rokerige smaak geven zijn; rode thee, kaneel en LapSang Souchong. 

De rode thee van Lapsang Souchong, afkomstig uit de provincie Fujian in China, onderscheidt zich door zijn exotische smaak. Na het plukken worden de bladeren verdord boven cipressen- of dennenbosvuren, gevolgd door het wals proces. Daarna worden ze in houten vaten geplaatst totdat ze hun eigen aangename aroma beginnen af ​​te geven. Als laatste stap worden ze in bamboemanden geplaatst en aan rekken boven rokerige dennenvuren gehangen. Dit is waar ze drogen en de rokerige essentie absorberen. De kaneel en saffraan voegen antibacteriële en voedende eigenschappen toe aan de thee, en geven deze een mooie rood/oranje kleur. Net als de schemering aan de hemel. Heb je er al zin in?